Wij zijn ook actief in de professionele wegenbouw. Zo staan wij in voor de aanleg van fietspaden, grote parkings en terreinen.
Hierbij kunnen we uiteraard standaard betonklinkers voorzien zoals gebruikt bij particuliere bestratingen.
Eveneens leggen wij grasdals in beton (vaak gebruikt bij toegang voor hulpdiensten) of in harde plastiek. Op deze manier kan u genieten van een natuurlijke grondbedekking met de nodige stevigheid.

Grote terreinen uit verhard materiaal zorgen ervoor dat het hemelwater niet meer op een natuurlijke wijze in de ondergrond kan dringen. Hierdoor zijn ze afhankelijk van afvoersystemen die bij overvloedige regenval de toevloed niet meer aankunnen.

Om hier een oplossing aan te bieden zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van waterdoorlatende klinkers en ook bufferklinkers.
De waterdoorlatende klinkers worden aangelegd op een kalksteengranulaat in plaats van de alomgekende stabilisé. Hierdoor geven ze het overtollige water geleidelijk door aan de ondergrond.
Bufferklinkers zijn voorzien van een extra uitsparing voor wateropslag. Bij hevige regenval wordt het water tijdelijk gebufferd in de klinker en nadien vertraagd vrijgegeven.

M-Bestratingen BVBA
Boskant 32
2275 Lille

BTW: BE 0846 711 614
Zaakvoerder: Michael Heylen